Sponsorer

Det är en fråga om hjärtat

På BabyDan gör vi allt vi kan för att skapa en trygg värld för familjer och barn att växa upp i. Därför stöder vi olika utvalda föreningar och initiativ som gör mycket för barn, föräldrar och inte minst för den planet som våra barns barn också kommer att kalla hem.

Sponsor för Legeheltene

Legeheltene är en del av Børneulykkefondenoch arbetar för att skapa mer lek och rörelse för de tusentals barn mellan 1 och 14 år som varje år läggs in på danska sjukhus. BabyDan är stolt över att stödja Legeheltenes viktiga arbete med produktdonationer till deras kollektioner.

Läs mer om Legeheltene

Partner för engodstart.dk

Engodstart.dk är ett digitalt universum för gravida kvinnor och familjer med små barn och en produkt av samarbetet mellan Mødrehjælpen och Egmont Fonden. Syftet med webbplatsen är att skapa en bra och pålitlig kunskapsplattform för blivande och nyblivna föräldrar, där de kan hitta svar på många av sina frågor från kvalificerade källor. På så sätt ger engodstart.dk den hjälp och det stöd som föräldrar behöver för att ge sina barn en bra start i livet och för att få en bra start i livet som föräldrar.

Läs mer om engodstart.dk

Partner för Plastic Change

Plastic Change är en dansk miljöorganisation som gör mycket för att bryta den ökande mängden plastavfall. Detta är också en hjärtefråga för oss. Vi arbetar bland annat med nya typer av plast som är biobaserade i vår produktutveckling. Dessutom återanvänder och återvinner vårt dotterbolag BD Plast, som tillverkar våra små säkerhetsprodukter och plastdelar till säkerhetsgaller, för närvarande 97 procent av den plast som används i produktionen.

Läs mer om Plastic Change

Guldsponsor för Team Rynkeby Østjylland

Team Rynkeby är ett cykelteam som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till Børnecancerfonden och Børnelungefonden, för att stödja barn med svåra sjukdomar och deras familjer. Vi på BabyDan stöder Team Rynkeby Øsjyllands insamling till  Børnecancerfonden och deras viktiga arbete för barn med cancer och deras familjer.

Läs mer om Team Rynkeby

keyboard_arrow_up