Onbox

Gör montering av våra produkter enkelt!

Onbox är din bruksanvisning som video

Föreställ dig att bruksanvisningen till din säkerhetsgrind är en animerad video – det är just det Onbox-appen tillhandahåller Den innehåller små videor som visar dig steg för steg hur man gör när man monterar säkerhetsprodukten där hemma. Du kan ladda ner Onbox gratis i App Store och Google Play.

 

Vi vill gärna göra det så enkelt för dig som möjligt att montera din säkerhetsgrind och därför har vi utvecklat appen Onbox. Om du laddar ner Onbox-appen och slår in den fyrsiffriga koden som hör till din produkt kan du se små videor om produkten.

Koden står alltid på produktens förpackning och i bruksanvisningen. Det finns flest videor om säkerhetsgrindar men också till små säkerhetsprodukter till hemmet.

Du kan följa de korta videoklippen steg för steg och se om dem hur många gånger som helst. Det smarta med Onbox är också att du alltid har bruksanvisningen till din säkerhetsgrind till hands om du en dag skulle behöva flytta det.

Ladda ner Onbox

Så använder du Onbox

  1. Ladda ner appen i App Store eller Google Play
  2. Ange den fyrsiffriga koden. Koden står på produktens förpackning och i bruksanvisningen

  3. Se videon hur många gånger du vill

Korrekt montering är viktigt för säkerheten

Det är stor skillnad mellan hur mycket du behöver göra när du ska installera en säkerhetsgrind. Det beror på vilken typ av grind du har valt och hur du vill montera det.

Oavsett vilken grind eller säkerhetsprodukt du har valt är det viktigaste att du nu är igång med att göra ditt hem mer säkert för ditt barn. Det är otroligt viktigt att du monterar säkerhetsutrustningen så att du är säker på att det ökar säkerheten för ditt barn. Därför hoppas vi att Onbox kan vara ett sätt att hjälpa dig på. 

keyboard_arrow_up