Blog

Blogindlæg

Her finder du et overblik over alle vores blogindlæg. Med vores blogindlæg kan du blive klogere på vores produkter, hvordan du kan børnesikre dit hjem og meget, meget mere. God læselyst!

Babynest – Allt du bör veta

15 apr 2021

Det finns så mycket babyutrustning att man som förälder kan tycka att det är en hel djungel att förstå vad man egentligen behöver, inte minst när man har behov av olika sorters babyutrustning.

Read more

Så väljer du hundgrind

31 aug 2020

Vill du skilja barnet och hunden åt eller finns det rum som din hund inte får vara i? Det kan du enkelt göra med en hundgrind. Du kan också använda grinden till att ge hunden sitt eget område i hemmet där den kan få lugn och ro. Lär dig mer om hur du väljer rätt hundgrind.

Read more

Nyhet: Amningsinlägg by BabyDan

18 aug 2020

Aldrig mer mjölkfläckar på kläderna med våra nya amningsinlägg! De är ultraabsorberande, supertunna och behagliga mot huden. De finns i både svart och vitt så att du har till både dina ljusa och mörka behåar.

Read more

Tillbehör till säkerhetsgrind

13 aug 2020

Med tillbehör till din säkerhetsgrind kan du anpassa grinden till just ditt hem. Använd tillbehör så att grinden kan monteras på en trappa, räckesstolpe eller pelare. Du kan också använda tillbehör som gör det möjligt att flytta din väggmonterade säkerhetsgrind. Lär dig mer om alla möjligheterna här.

Read more

Säkerhetsgrind som rumsavdelare

11 aug 2020

Vill du kunna avskärma ditt barn från ett område i hemmet som exempelvis vardagsrummet eller köket? Du kan välja en säkerhetsgrind som kan användas som rumsavdelare. Då kan du enkelt skapa en barnsäker plats i rummet och samtidigt göra det enkelt för de vuxna att använda hela rummet.

Read more

Hur förlänger man en säkerhetsgrind?

06 aug 2020

Ska du använda din säkerhetsgrind på en ny plats i hemmet eller ska ni flytta? Då kanske du behöver förlänga din säkerhetsgrind. Det är fullt möjligt – läs här och lär dig hur man gör.

Read more

Säkerhetsgrindar längst ner i trappan

30 jul 2020

Har ditt barn börjat krypa på egen hand? Då är det hög tid att barnsäkra trappan. Lär dig mer om hur du hittar rätt säkerhetsgrind till nederdelen av trappan.

Read more

Säkerhetsgrindar högst upp i trappan

30 jul 2020

Letar du efter en säkerhetsgrind att montera högst upp i trappan? Här kan du lära dig mer om hur du väljer rätt säkerhetsgrind så att du kan ta hand om ditt barn på ett bra sätt.

Read more

Säkerhetsgrindar till dörrar

28 jul 2020

Överväger du att använda en säkerhetsgrind i en av hemmets dörrar? Här kan du läsa mer om varför det är viktigt hur du väljer rätt och vad du annars ska vara uppmärksam på.

Read more

Vilka typer av säkerhetsgrindar finns det?

23 jul 2020

Vilka typer av säkerhetsgrindar finns det och vad är egentligen fördelarna och nackdelarna med varje typ? Få svaret här och läs vår guide till vilken sorts grind som passar bäst till dig.

Read more

Så väljer du säkerhetsgrind

10 jul 2020

Letar du efter en säkerhetsgrind men känner dig lite vilse? Oroa dig inte. Här får du en guide till hur du väljer rätt säkerhetsgrind till dig och dina behov.

Read more

Säker semester med barn

24 jun 2020

Ska din lilla guldklimp följa med på semester? Det är många saker man måste tänka på när man ska åka på semester med sitt barn. Därför har vi samlat några av våra bästa råd för en säker familjesemester här.

Read more

Angel: 3 möbler i 1

19 jun 2020

Ska du på semester med ditt barn eller har ni ont om plats hemma? Då är Angel-setet perfekt för dig. Här får du tre möbler i en produkt som du enkelt kan fälla ihop. Läs mer om hur du får ut mest av Angel.

Read more

Så barnsäkrar du ditt hem

25 maj 2020

Det kan verka svårt att veta när hemmet ska barnsäkras. Var är det viktigast att installera säkerhetsprodukter och när ska man börja använda dem? Vi guidar dig genom djungeln av barnsäkringar.

Read more

Nyhet: Potta med spolljud

21 maj 2020

Gör potträningen till en succé med vår nyhet! Pottan liknar och låter som en vuxentoalett och gör potträningen till en trygg, rolig och säker upplevelse för både dig och ditt barn.

Read more

Nyhet: Säkerhetsprodukter i Cradle to Cradle-förpackning

18 maj 2020

Upptäck vår helt nya serie av säkerhetslås och andra små säkerhetsprodukter som är utvecklade med fokus på hållbarhet och säkerhet. Våra små nyheter är förpackade i 100 % nedbrytbara förpackningar så att du inte efterlämnar några skadliga kemikalier eller andra oönskade ämnen i vår jord när du slänger förpackningen. På så sätt kan du både ta hand om din lilla guldklimp och vår fina planet.

Read more
keyboard_arrow_up