Angel: 3 möbler i 1

Angel by BabyDan är en multifunktionell möbel. Du får en vagga, babysitter och barnstol i en produkt.

Det är helt perfekt om du bor på liten yta eller om ni ska på besök hos andra och när ni ska på semester. Du kan köpa delarna separat eller köpa dem som ett komplett paket för att få alla funktioner.

Perfekt för kompakta hem och till semestern

Angel-setet är helt perfekt till dig som bor på liten yta, exempelvis i en kompakt lägenhet. Hela setet kan nämligen vikas ihop så att det inte tar så stor plats. Samtidigt tar setet mindre plats om du ska ut och investera i en vagga, en babysitter och en barnstol.

Angel är också genial att ta med på resan och semestern. Det är exempelvis mycket enkelt att ta stället med vaggan, babysittern och barnstolen om ni ska äta middag hos någon. Då har du en vagga eller en stol med som ditt barn känner sig trygg med och som inte tar plats varken i bilen, tåget eller hemma hos dem som ni ska besöka. Setet är också lätt att ta med på semestern så att du inte behöver proppa bilen full med utrustning till ditt barn. Det kan ibland snabbt gå överstyr när man ska på semester med barn.

Se hela Angel sampak

Angel Stand – stället

Det A-formade stället är det centrala i Angel, som knyter alla delarna samman. Du kan enkelt klicka av och på vaggan, babysittern och barnstolen på stället. Du kan också enkelt slå ihop stället ifall du inte använder det eller om ni ska ha det med er. Då tar det nästan ingen plats. Det är riktigt smart om ni exempelvis ska på middag och gärna vill ha en vagga, babysitter eller barnstol med.

När du sätter på vaggan, babysittern eller barnstolen på stället ska du lyssna efter ett högt klickljud. Då kan du vara säker på att delen sitter fast på stället. Med ett enkelt tryck på knapparna på sidorna kan du ta av delarna från stället.

Stället och alla delarna är tillverkade av robust trä och håller högsta säkerhetsstandard.

Angel Stand by BabyDan

”Angel är ett supersmart 3-i-1-set som inte tar så stor plats i hemmet och det har en fin och enkel design. Setet är genomtänkt i sina funktioner och kan följa med barnet från nyfödd till att det själv sitter vid bordet”

– Trine Frandsen, mamma till Malte, Lærke och Lukas

 

Angel Nest – vaggan

Vaggan är superbra både till användning där hemma och på semestern. Det är en lift med en bottenplatta av trä som har lufthål så att madrassen är ventilerande. Utsidan har ett överdrag så att du enkelt kan torka av den med en fuktig trasa.

Den medföljande suffletten kan sättas fast med tryckknappar på varje sida. Då kan du ta av och på den efter behov. Suffletten bidrar till att ge ditt barn ett tryggt litet krypin som är avskärmat från omvärlden.

Angel Nest by BabyDan

Angel Rest – babysittern

Babysittern är perfekt till ditt barn när han eller hon ännu inte är stor nog att sitta själv i en barnstol. Här är babysittern en bra sittplats för att mata ditt ban eftersom barnet kan sitta i en säker position. Då kan barnet också sitta med vid bordet med er andra – och ni slipper sitta med en bebis i knät om han eller hon insisterar på att vara med vid bordet.

Du kan också ställa in babysittern i en liggposition när barnet ska vila eller leka.

Den har en 5-punktssele så att ditt barn sitter säkert. Stolen är gjord av ett överdragsbehandlat tyg så att du enkelt kan torka bort spill och andra fläckar från stolen.

Anget Rest by BabyDan

”Det låter förmodligen lite löjligt om vi skriver att Angel by BabyDan är som en skänk från ovan men vi får ta den risken. Det är inte ofta man stöter på en så innovativ, genomtänkt och användarvänlig produkt”

– Babyklar.dk

Se hela recensionen här

 

Angel Feast – barnstolen

När ditt barn har vuxit ur babysittern är han eller hon redo för barnstolen. Angel Feast består av en sits med ryggstöd, en fotplatta och en monterbar spoiler och sele.

Du kan därför använda barnstolen redan från att ditt barn kan sitta själv och ända fram till skolåldern eftersom du kan ta av spoilern och selen. Du kan flytta fotplattan i tre olika höjder så att stolen växer i takt med ditt barn.

Angel Feast by BabyDan

Hela förpackningen eller enskilda delar?

Du kan med fördel både köpa det kompletta setet så att du kan ta del av alla funktioner. Det är särskilt bra till dig som har en nyfödd eller ett mindre barn. Då kan ni nämligen hinna få glädje av Angels alla tre delar.

Du kan också köpa delarna separat om du behöver en vagga, babysitter eller barnstol. Det kan också vara en fördel att köpa till en del om du har flera barn. Då kan både den äldsta och den yngsta få glädje av Angel.

Angel komplet sampak by BabyDan

keyboard_arrow_up