Nyhet: Potta med spolljud by BabyDan

Är potträningen en utmaning för ditt barn? Sluta med blöjan med en toalettränare som gör övergången från blöja till toalett enklare och roligare. Det är nämligen en toalett i barnnivå så att det blir roligt och tryggt för ditt barn att lära sig att använda toaletten.

Är potträningen en utmaning för ditt barn? Sluta med blöjan med en toalettränare som gör övergången från blöja till toalett enklare och roligare. Det är nämligen en toalett i barnnivå så att det blir roligt och tryggt för ditt barn att lära sig att använda toaletten.

 

Gör potträningen rolig och säker

Potträning ska vara roligt så att ditt barn har lust att göra sig av med blöjan. Med vår nya potta kan du göra potträningen lekande lätt. Pottan både liknar och låter som en riktig vuxentoalett med spolljud och plats för toalettpapper på baksidan.

Pottan har också ett toalettlock som barnet kan slå upp och fälla ner. Det ger barnet en förnimmelse av att gå på en vuxentoalett precis som mamma och pappa. På det sättet blir potträningen både rolig och lärorik.

Pottans separata skål gör den enkel för dig att tömma och rengöra efter användning. Därför är potten mycket hygienisk och rengöringsvänlig. Pottans halksäkra botten ger barnet en säker upplevelse eftersom pottan står stadigt och inte glider undan. Glöm inte att köpa två AAA+ batterier som inte medföljer.

”Med den lilla toaletten med potta från BabyDan har potträningen med vår dotter blivit mycket enklare. Gry tycker att det har varit häftigt att gå på pottan eftersom den liknar de vuxnas toalett och hon får känslan av att kunna spola ut det precis som på den riktiga. Det betyder att det har blivit en lek att öva med pottan med Gry. Steget till den vuxna toaletten har också varit en lätt övergång och något som har skett snabbt eftersom Gry på förhand har haft lätt för att relatera detta till pottan och har varit medveten om hur den riktiga toaletten ska användas".

- Julie Bindzus Gammelholm, mamma till Gry

 

Toaletten i barnhöjd

Med pottan får du en toalett i barnhöjd så att ditt barn blir trygg med att använda en toalett innan han eller hon är redo att använda den stora toaletten. Många barn känner otrygghet inför en vuxentoalett eftersom den verkar så stor för ett barn. De är ofta rädda för att ramla ner i toaletten, vilket inte är så konstigt – för en vuxentoalett är allt för stor för de allra minsta. Men när toaletten minskar i storlek så att den passar ett barn försvinner osäkerheten och gör barnet tryggt.

Det är helt avgörande att barnet känner sig tryggt i situationen eftersom ju tryggare han eller hon är desto enklare och snabbare går det att potträna och sedan gå över till en vuxentoalett. Toalettens många funktioner gör det också roligt för barnet att använda den. När barnet har roligt och potträningen känns som en lek lär sig ditt barn snabbt att känna sig trygg med och bli bra på potträningen. Barn lär sig bäst genom lek och det är det som är pottans syfte.

Gör framsteg med potträning

Trygghet är nyckeln när du vill göra framsteg med potträningen. Potta med ljud by BabyDan gör potträningen till en succé eftersom det är en toalett i barnstorlek och den ökar säkerheten och tryggheten vid potträning.

Det är mycket viktigt att du ser till att potträningen blir en bra och trygg upplevelse för ditt barn. Det kan du bland annat göra genom att välja en potta som inte verkar skrämmande för barnet. Den blir nästan som en leksak.

Pottan kan vara en bra hjälp för att göra potträningen enklare, roligare och mer trygg för barnet. Det är olika hur lång tid potträningen har eftersom det är så olika hur snabbt barn känner sig trygga i situationen. En del barn tycker att det är spännande medan andra barn tycker det är obehagligt. Därför är det mycket viktigt att du är tålmodig och respekterar ditt barns gränser. Men vi hoppas att pottan kan bidra till att göra potträningen till en bra upplevelse för både dig och ditt barn.

keyboard_arrow_up