Nyhet: Amningsinlägg by BabyDan

Inga fler mjölkfläckar på kläderna

Känner du igen det? Mellan amningarna kan det ibland bildas mörka fläckar av mjölk på dina kläder.

Med våra nya amningsinlägg slipper du att få mjölkfläckar på kläderna. De är ultraabsorberande, supertunna och behagliga mot huden.

De finns i både svart och vitt så att du har till både dina ljusa och mörka behåar.

Video: time lapse

Här kan du se hur mycket ett amningsinlägg kan suga upp. 

Som du kan se i videon har vi testat med 2 dl vatten, vilket de klarar.

I videon kan du också se hur amningsinläggets absorberande kärna suger upp vätskan och blir torr på ytan mot din hud.

Se amningsinlägg

Gör pauserna mellan amningstillfällena mer behagliga

Det ska vara enkelt och behagligt att amma. Därför har vi utvecklat våra helt egna amningsinlägg som gör pauserna mellan amningstillfällena enklare för mamman.

Amningsinläggen har en ultraabsorberande kärna som blixtsnabbt kapslar in mjölken och ser till att den inte hamnar på kläderna. De känns torra och inte fuktiga mot huden.

Din hud håller sig torr och de är mjuka och ventilerande så att de känns skonsamma mot din hud. Det är särskilt viktigt om du drabbats av mjölkstockning.

Amningsinläggen är mycket tunna så de är nästan osynliga även under åtsittande kläder. De veckar sig inte heller utan är enkla och sköna att använda.

Du kan välja mellan vita och svarta amningsinlägg. Då har du både till dina ljus och mörka behåar. Det finns 24 amningsinlägg i varje låda.

 

5 skyddslager – 1 sak mindre att oroa sig över

Amningsinläggen är så absorberande eftersom de är uppbyggda av fem skyddslager.

Det första lagret är en mjuk yta som täcks av sexkantiga små figurer. Samma mönster ser du överst på sidan när amningsinlägget har sugit upp vätskan.

Den extra absorberande kärnan ligger mellan två lager silkespapper som tillsammans skapar amningsinläggets enormt höga uppsugningsförmåga.

Lagret som ligger mot huden är gjort av en ventilerande polyetenfilm. Den ser till att din hud andas och inte blir fuktig.

Se amningsinlägg

keyboard_arrow_up