Matters of the Heart

Vi vet att du som förälder inte kan låta bli att oroa dig över ditt barns säkerhet i hemmet. Vår främsta uppgift är att se till att du har lite mindre anledning att oroa dig så att du i stället har tid att njuta av tiden med din lilla guldklimp.
 

Säkerhetsgrindar

 

Det säkra valet till ditt barn

Säkerhet

Vi tar testningen av våra produkter längre än säkerhetsstandarderna eftersom vi vill göra våra produkter så säkra som det bara går. Det är viktigt för oss att du kan göra ditt hem till en säker plats för ditt barn att leva och lära.

Kreativitet

Vi inspireras av barns naturliga nyfikenhet efter att lära och upptäcka nya saker. Det är så vi utvecklar oss och kan erbjuda nya och bättre produkter till dig och ditt barn.

Ansvar

Vi tar vårt ansvar som producent på allvar. Därför uppfyller alla våra produkter de senaste och strängaste säkerhetsstandarderna och innehåller inga hälsofarliga ämnen eller kemikalier.

Skapa ett tryggt hem med våra produkter

Vi hjälper dig att skapa ett tryggt hem för dina barn där de kan leva och leka säkert.

På BabyDan utvecklar, tillverkar och säljer vi säkerhetsprodukter för barn i åldern 0-3 år.

NYHET:

BabyDan Guard Me i svart

En av våra mest populära säkerhetsgrindar finns nu även i svart. Den nya BabyDan Guard Me har dessutom en ny matt finish som är ännu mer motståndskraftig mot repor.

Grinden som fälls tillbaka av sig själv
En av de mest framträdande egenskaperna hos BabyDan Guard Me är den automatiska vikmekanismen.

  • När du släpper grinden fälls den automatiskt tillbaka för att skapa en bred öppning för enkel passage.
  • När grinden är stängd bildar den en solid barriär med ett rent, enkelt och modernt utseende.

Se den nya BabyDan Guard me här

Världsledande i barnsäkerhet

Vi är experter på att göra världens bästa säkerhetsgrindar och barnsäkringar till ditt hem. När du köper en produkt från BabyDan kan du vara helt säker på att du får de bästa förutsättningarna för att skapa ett tryggt och säkert hem för ditt barn.
 

Om BabyDan

Alle vores sikkerhedsgitre i træ er FSC®-certificerede (FSC-C130052)

Læs mere om vores arbejde med FSC

Alla våra madrasser och lakan är Oeko-Tex-certifierade.

BabyDan är ett ISO 14001-certifierat företag

BabyDan är SMETA-auditerad

 

 

 

Säkerhet - det ansvarsfulla sättet

Hos BabyDan är barnsäkerhet mer än att bara undvika några bulor och blåmärken. Vi anser att säkerhet också innebär att ta ansvar för den värld som våra barn ska växa upp i.

Därför arbetar vi aktivt med att skydda både våra barn och vår planet genom att tillverka produkter med så lite resurser som möjligt och utan skadliga kemikalier som skadar vår vackra planet.

Hur vi arbetar med hållbarhet

Visste du detta?

Alla säkerhetsprodukter från BabyDan är designade och producerade i våra egna fabriker i Danmark. Då kan vi garantera att våra produkter är så säkra som det bara går.

BabyDans produkter är så säkra att du kan låta barnet suga på våra säkerhetsgrindar utan att han eller hon får i sig skadliga kemikalier i kroppen eller bulor utanpå. Vi tror på att barns säkerhet innebär att vi både ska skydda dem mot olyckor och mot hälsofarliga ämnen.
 

Om BabyDan

Gör monteringen av våra produkter enkel!

Med Onbox-appen får du enkla steg-för-steg-videor direkt i din smartphone.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att barnsäkra sitt hem. Onbox-appen är vårt sätt att hjälpa dig med monteringen av våra produkter på ett enkelt och bekvämt sätt. Använd Onbox-koden på produktens förpackning eller på bruksanvisningen.

Animerade och interaktiva videor med 3D-teknologi används för att göra manualen mer levande och användarvänlig.

Läs mer om Onbox

 

Barns säkerhet är vår främsta prioritet

Endast det bästa är bra nog för våra barn. Därför testar vi våra produkter efter de allra högsta säkerhetsstandarderna. Våra produkter är också fria från skadliga ämnen.
 

Säkerhetsstandarder

 

keyboard_arrow_up